torsdag 4 september 2008

Yoga mig till ro

För ungefär ett år sedan började jag träna yoga kontinuerligt och jag kan verkligen rekomendera det som träningsform. Yogan ger mig både en stark kropp på insidan och utsidan. När jag har varit på ett yogapass har jag en sådan ro i själen. Denna ro som jag får utav yogan har jag inte funnit någon annanstans. I går var jag på yoga i en av de vackraste byar jag någonsin sett. Det var terapi för själen att bara köra med bilen dit. Vilken sagolik natur. Sverige är allt bra vackert. Jag har hitta min perfekta yogainstruktör så det blir att färdas dit varje onsdagkväll. Jag längtar redan till nästa onsdag.

Jag har en tidig dag idag. Torsdagar och fredagar är mina tidiga dagar så nu skall jag iväg på en långpromenad och träffa en vän och kika på deras nyinköpta hus. De håller på att renovera det, så det skall bli spännande. Så här ser det lilla huset ut som vi har köpt hemma i Umeå.

***
***
***
***
***


6 kommentarer:

Anonym sa...

[url=http://www.mulberryinoutlet.co.uk]Mulberry Mitzy Bags[/url] Ente has an orange beak made from thick orange felt and closed "sleeping" eyes. [url=http://dkgoose.com]canada goose[/url] Cgjfaawfz [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]louboutin uk[/url]
upoefs 235300 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose call sounds[/url] 749311 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]beats by dre christmas[/url]

Anonym sa...

mRle michael kors handbags
rVwt ghd moins cher
wPxm discount north face
1zZdb ugg sale
4gXbu michael kors outlet

Anonym sa...

jFlv ghd hair straightener
uAps cheap ugg boots uk
jFbz michael kors handbags
7pDur ugg boots sale uk
5rKer chi hair straightener
5gAzu ghd australia
1cQzt cheap nfl jerseys
9nDyn ghd nz
0bZki north face outlet
8zCan botas ugg
8oLsj ghd mini
1lFqp michael kors purses
1pPdf nfl jerseys
3yKnt ghd baratas
4eHyr cheap ugg boots

Anonym sa...

gRtu ghd
nLhb ugg boots sale
oFds michael kors outlet
1kIkx GHD Hair Straightener
7cMpe burberry store
8mJkv bottes ugg pas cher
8wXrr ghd
9pJva discount louis vuitton
5nOij michael kors purses
2aIbg ghd stockists uk
5iXoa ugg sale
5zLhe cheap nfl jerseys
8hZcg michael kors
9xCxp Lisseur GHD
3fVax ugg boots

Anonym sa...

Hi, [url=http://www.ciprofloxacyn4saleonline.com/]cipro price [/url] - cipro for sale - ciprofloxacin for sale http://www.ciprofloxacyn4saleonline.com/.

Anonym sa...

4, [url=http://www.ambienforsaleonline.com/]Zolpidem Online[/url] - Ambien Medication - ambien for sale http://www.ambienforsaleonline.com/ .