onsdag 18 maj 2011

24 dagar.

I 24 dagar har Freja varit hos oss nu och Ruth har varit fantastisk mot henne. Vår lilla prinsessa som fått all vår uppmärksamhet sedan hon kom till oss för lite mer än två år sedan skulle helt plötsligt dela den med en bebis med konstiga ljud. Lite hispig var hon allt i början och de första dygnen sov Ruth dåligt. Men allt eftersom dagarna har gått och Ruth har förstått att den här lilla varelsen verkar ska stanna här så har hon funnit sin plats. Nu ligger hon på mina ben när jag ammar Freja och är en trogen följeslagare bredvid vagnen på våra dagliga långpromenader. Så här söta var Ruth och Freja tidigare i förmiddags när de låg och myste i vardagsrummet:

Syskonkärlek:)

***

***
***

1 kommentar:

Ankan sa...

Åh så söt man kan vara, Freja är ju så vansinnigt go!!
Vi har en liten välkommen till världen-gåva till henne här, frågan är om vi ska posta den - eller om ni tror att vi hinner ses när ni är här uppe? Vad tror du? Vi vill hemskt gärna bjuda hit er, men bara om ni känner att ni orkar/har tid. Ni får inte stressa runt.
Fu sjutton vad jag tycker veckorna går sakta nu... Nu är det vecka 32, blir vecka 33 på lördag. Känns nära men ändå inte... Jag hoppas att han/hon inte gottar sig där inne för länge, får gärna kika fram en vecka i förväg så man slipper längta sönder sig =)
Pussa gumman och hälsa mannen din. KRAM!