måndag 15 juni 2009

Måndag = Piff och Ruth

Tiden går fort när man har roligt. Idag har vi hunnit med ännu mer piff och så sakteliga börjar vi boa in oss i lägenheten. Idag tänkte jag visa vårt nya köksbord. Detta bord målade jag tillsammans med mina föräldrar förra sommaren. Vi (eller rättare sagt mest jag) hade planer på att ta tillbaka lägenheten i Umeå så jag började hamstra möbler som sjutton. Men som alla vet så blir det sällan som man har tänkt sig. Nu är lägenheten i Umeå såld och denna lägenhet sväljer möbler som bara den. Ibland är det bra att vara lite shoppinggalen :)
***
***
***
Det är dock inte bara solsken på himlen. Lilla älskade Ruth var tvungen att besöka vetrinären idag. Hon har haft ont i sitt ena bakben i över en vecka. Diagnosen är inte fastställd än men någonting är fel med hennes knä. Antingen är det bara en rejäl stukning eller så är det något värre. Nu vankas det 2 veckor av lugn och ro med mycket vila tillsammans med en antiinflammatiotorisk kur på 7 dagar. Nu håller vi tummarna för att det skall ge resultat!
Kram på er!

3 kommentarer:

M sa...

Vad fint det blev i köket!Blev snyggt med svarta stolar. Stackers lilla Ruthie Malone...Ge henne en puss från tant-Malin

En Annan Sida Av Anna sa...

Nej men lilla tutan! Hoppas verkligen det inte är något allvarligt!
Och jäklar vad fint det verkar bli hos er! Längtar massor till jag får se det live!

Anonym sa...

Hi Ruth,

Its your buddy Mason Moran here. You are so stinkin cute, I cant wait to see you when I come back to Sweden. I can hold my head up now so maybe I can jump on your back and we can go for a ride around Skelleftea.

P.S. You mom has a beautiful blog. So beautiful that she will learn Swedish so she can read it. Oh and tell your dad Mason Thomas says "hej hej"

Love Mason