lördag 28 november 2009

Oh what a day!

Så skönt med lite finväder när man är ledig. Precis som det skall vara! Förrutom att vara ute i det fina vädret har jag hunnit med att koka knäck. Hade stora planer på att baka en massa olika julgodis idag men orken tröt. Jag tar det en annan gång istället. Har jag berättat att vi inte kommer att åka hem på jul?! Vi, eller rättare sagt hjärtat mitt, hinner inte hem på grund av att de har träning på juldagen. Så för första gången i mitt 28 åriga liv skall jag vara julvärdinna! Spännade! Jag är riktigt laddad och förberedelserna är i full gång kan jag säga.
Denna ljuslykta hade vi ute i trappuppgången vid våran dörr. Men den fick komma in i lägenheten istället. Vågade aldrig använda den när den var där ute. Var så rädd att jag skulle glömma den så nu står den i vardagsrummet istället.
***
***
***
Har pysslat ihop en adventljusstake med lite mossa, torkade apelsiner och kanelstänger. I år ville jag ha en med kronljus och hittade denna runda på Village. I morgon får vi tända första ljuset. Tiden går fort nu...


Önskar er alla en fin lördag!!!

2 kommentarer:

En Annan Sida Av Anna sa...

Du har alltid så fint vännen och du kommer vara en grym julvärdinna!
Kramar

Anonym sa...

Jag längtar som en galning till att få fira jul i Linköping! Tror det kommer att bli bästa julen på flera år (känn ingen press nu..:))

Kramar från syster!!