måndag 7 juni 2010

Hemma igen.

Klockan 22.25 i söndags landade vi på svensk mark igen. Vilken fantastisk resa vi har varit på. Tänkte att jag skulle ta och berätta lite om vår honeymoon. Första delen...
...Paris.
***
***
Vår vistelse i Paris blev som jag tidigare berättat ett dygn längre... Den franska huvudstaden visade sig från sin bästa sida med strålande väder. Vi bodde på ett hotell som hette Le Quartier hotel. Ett hotell helt i vår smak. Med inrednig i vitaste vitt och små detaljer av lime grönt gjorde att vi kände oss som hemma :)
Kvällen i Paris innebar middag på en mysig liten restaurang innan vi tog tunnelbanan för att som alla andra turister beskåda en av världens mest kända byggnader, La Tour Eiffel. Vi åkte aldrig upp utan nöjde oss med att se detta konstverk från marken.
***
***
Några bilder på hotellet...
***
***

***

***

***
Dagen efter vaknade vi ganska tidigt, åt en god frukost på hotellet innan vi sökte oss bort mot svenska ambassaden. Trevliga, godhjärtade människor hjälpte oss så vi fick ut nya pass. Rosa, fina pass som skulle göra det möjligt att åka vidare till vår slutgiltiga destination, Mauritsius.

Inga kommentarer: