måndag 29 augusti 2011

Idag är ingen vanlig tisdag. Idag kommer världens finaste kanadensiska tillbaka till Sverige. Yipiee! Annars är vi nu tillbaka i vardagen igen efter att ha sagt hej då till världens finaste Lo i söndags. Nu är vi solo igen och vi försöker komma tillbaka till vardagen igen och dess underbara rutiner som medföljer. Här är jag helt seriös, älskar verkligen rutiner. Är kanske lite skadad från jobbet men helt ärligt rutiner is the shit!
Frejsan växer så det knakar, nu för tiden sitter hon med oss när vi äter och hon har själv fått börja testa olika smakportioner. Än så länge bara gröt och morot, gröten älskar hon, morot får om jag ska tolka Frejas reaktion G -. Gröten har vi tänkt ha som ett komplement om jag är borta eftersom Freja är lite opålitlig med att ta nappflaskan. De senaste dagarna har hon dock tagit flaskan som om den vore hennes bästa vän, så vem vet hon kanske gillar den igen nu. Man vet aldrig med Freja...

***

***
***

Två bilder på vår gullunge. På första bilden sitter hon i sin nya matstol från Ikea. Hade tänkt köpa en Stokkestol men vi kände att vi ville börja med den här och vi är verkligen supernöjda. Missade tyvärr att ta brickdelen trots att det klart och tydligt stod "OBS! Detta paket innehåller 2 separata delar." Jag trodde att benen var en del och stolen en annan... Vad som är bra med den här stolen är att den är så lätt att flytta, så nu åker den fram och tillbaka mellan matsalen och köket. Sedan tycker jag att det är roligt att man kan piffa till den med en snygg liten Moln-dyna. Andra bilden på Freja är från i lördags när sommaren åter var tillbaka i Linköping och vi drog till Bergsslussar för att mysa och sola.

Ha en underbar dag!

Inga kommentarer: