tisdag 25 januari 2011

Vårtecken

Nu är vi i sjunde månaden. Om 81 dagar beräknas vår lilla tjej komma ut till oss. Då är det förhoppningsvis vår på riktigt med gröna gräsmattor och tulpaner som sticker upp i rabatterna här i Linköping. Minns så väl när vi besökte Linköping för första gången våren 2009. Jag var helt fascinerad av att det fanns blommor i rabatterna i mitten av april! Så jag sprang runt och tog kort på dem i olika vinklar. De som var med oss för att visa lägenheter tyckte nog att jag var en aningen annorlunda. Men kommer man från Umeå brukar man vanligtvis få vänta lite längre på dessa vårtecken. I år blir vårt lilla hjärta det allra största vårtecknet. Som vi längtar efter våren i år!
***
***
***
***
***
Sakta men säkert börjar det fyllas på med söta små minikläder i hennes garderob också. Kan bara inte motstå alla dessa söta små bebisplagg!

4 kommentarer:

Ankan sa...

Halloj.
Vilken fin bild på dig och Er mage =)
Så spännande!!!
Var har du hittat alla söta kläder? Och var har du hittat den fina kjolen du har på dig?
Jag har så svårt att hitta bra gravidkläder...
Kram!!

elna-estelle sa...

Tack Annika! Vill såklart se bilder på er mage också :) Jag har inte köpt så mycket gravidkläder. Bara några byxor. Dom har jag hittat på La Redoute och HM. Annars använder jag mina vanliga kläder och då gärna mina kjolar Bara att dra upp dem över magen :) Den här kjolen på bilden kommer från Indiska. Men den köpte jag för några år sedan tyvärr.
Bebiskläderna som vi än så länge har köpt kommer från de vanliga kedjorna, Åhlens, Lindex Kappahl och HM.
Ta hand om dig min vän!

elna-estelle sa...

Glömde bort Polarn och Pyret :)

Ankan sa...

Du har verkligen förmågan att hitta fina saker!!!

Jag har ingen söt bäbismage....den är rätt rejäl men typ gömd i fett.
Med 13 kilos övervikt i starten så är det inte så kul. Sista årets hemska stress/kaos gjorde skafferiet till min bästa vän. Tyvärr. Det är lite kämpigt.
Men det är egentligen oviktigt nu. Huvudsaken lillpyret mår bra.
Men jag har lite svårt att hitta schyssta kläder. Magen är fortfarande sådär att man "gömmer den lite". Kanske känns bättre om ett par veckor. Är ju bara i v 16.

Jag ska ta en tur på stan och se om jag hittar något plagg i veckan. Klippa mig måste jag också, håret är inte som förr =)

Har du eller har du haft några cravings?

Jag frossar i mjölk, citron, apelsiner, räkor och saltlakrits...
Sköt om dig. Krama E och magen =)
Kram!